Zevenaar

Op zoek naar deskundige personeelsbemiddeling in de regio Zevenaar? Bij Next Recruitment zijn we toegewijd aan het verbinden van getalenteerde professionals met topkansen in het midden en hogere management. Met een focus op diverse sectoren, waaronder de bloeiende maakindustrie, dynamische logistiek en transport, productie en de veelzijdige commerciële en administratieve gebieden, zijn wij de toonaangevende bemiddelaars in de regio Zevenaar en daarbuiten.

Bekijk vacatures

Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijven en kandidaten in Zevenaar en streven ernaar om de perfecte match te creëren die leidt tot langdurige professionele groei en succes. Of je nu een ervaren professional bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of een bedrijf dat talentvolle leiders zoekt om te gedijen in de competitieve markt, Next Recruitment staat voor je klaar.

Met diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt en een uitgebreid netwerk van bedrijven en kandidaten, zijn we gepassioneerd om waarde toe te voegen aan de professionele gemeenschap van Zevenaar. Onze bewezen expertise in werving en selectie stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op de evoluerende behoeften van zowel werkgevers als werkzoekenden.

Bij Next Recruitment streven we naar excellentie in alles wat we doen. We geloven in het leveren van hoogwaardige service, op maat gemaakt om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. Onze toegewijde consultants werken nauw samen met zowel bedrijven als kandidaten om een diepgaand begrip te krijgen van hun doelen en ambities, waardoor we strategisch kunnen matchen en waardevolle verbindingen kunnen tot stand brengen.

Kies Next Recruitment als jouw partner in personeelsbemiddeling in Zevenaar en ervaar het verschil dat onze expertise kan maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw professionele doelstellingen.

Bart van der Ven

Recruitment Consultant
Next recruitment beeldmerk
/_images/39/Bart-.png
Next recruitment beeldmerk

Zevenaar vacatures

    €3800 - €4600 per maand Zevenaar 40 uur

    Teamleider Productie

    Als Teamleider Productie stuur je 14 mensen in de 2 ploegendienst aan. Verder begeleid je de productieorders en maak je de machine- en personeelsplanning.
    Bekijk vacature