Veenendaal

Welkom bij Next Recruitment, dé specialist in personeelsbemiddeling voor het midden- en hogere kader in regio Veenendaal! Met een focus op diverse sectoren zoals de maakindustrie, logistiek en transport, productie, en commerciële en administratieve functies, zijn wij toegewijd aan het vinden van de perfecte match tussen talent en bedrijf.

Bekijk vacatures

In Veenendaal en omstreken staan wij bekend om onze grondige kennis van de lokale arbeidsmarkt en ons uitgebreide netwerk van zowel bedrijven als kandidaten. Of het nu gaat om het vinden van een ervaren productiemanager, een deskundige logistiek coördinator of een bekwame commercieel medewerker, wij begrijpen de unieke behoeften van uw bedrijf en streven ernaar om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen.

Met onze diepgaande expertise in werving en selectie, gecombineerd met geavanceerde zoektechnologieën, zorgen wij voor een efficiënt en effectief wervingsproces. Onze aanpak is persoonlijk, proactief en resultaatgericht, waardoor zowel werkgevers als kandidaten profiteren van een naadloze match die leidt tot succes op lange termijn.

Of u nu een bedrijf in Veenendaal bent dat op zoek is naar getalenteerde professionals of een ambitieuze kandidaat die een nieuwe uitdaging zoekt, Next Recruitment staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw wervingsbehoeften kunnen vervullen of uw carrière een boost kunnen geven. Samen bouwen we aan een sterke toekomst vol groei en mogelijkheden in regio Veenendaal!

Martijn Peek

Mede-eigenaar
Next recruitment beeldmerk
/_images/41/Martijn-2.png
Next recruitment beeldmerk

Veenendaal vacatures

  €2850 - €3400 per maand Veenendaal 40 uur

  Financieel Administratief Medewerker

  Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie van 8 winkels. 7 in Nederland en 1 in België.
  Bekijk vacature
  €2600 - €3200 per maand Veenendaal 40 uur

  Junior Projectleider

  Houdt jij ervan om de zaken geregeld te hebben en heb je affiniteit met techniek? Voor een mooi familiebedrijf in Veenendaal zoeken wij een Junior Projectleider.
  Bekijk vacature
  €3600 - €4200 per maand Veenendaal 40 uur

  Online Marketeer

  Ben jij een gedreven Online Marketeer die graag de online performance campagnes optimaliseert? Werk je graag samen met een mediabureau en een internationale organisatie om de vindbaarheid van een webshop te verbeteren en pakkende promoties te bedenken?
  Bekijk vacature
  €3000 - €3400 per maand Veenendaal 40 uur

  Financieel Administratief Medewerker

  Als Financieel Administratief Medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratie van A tot Z. Ook assisteer je de teamleider en Financieel Manager met diverse opdrachten en (financiële) vraagstukken.
  Bekijk vacature