Utrecht

Op zoek naar betrouwbare personeelsbemiddeling in de regio Utrecht? Next Recruitment staat klaar om u te ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte kandidaten voor posities in het midden- en hoger management binnen diverse sectoren, waaronder de maakindustrie, logistiek en transport, productie, evenals commerciële en administratieve functies.

Bekijk vacatures

Met onze diepgaande expertise en uitgebreid netwerk begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven in de regio Utrecht. Of u nu op zoek bent naar een ervaren productiemanager, een logistiek expert of een administratief wonder, wij hebben de juiste talentenpool om aan uw eisen te voldoen.

Als toonaangevend wervingsbureau streven we ernaar om nauw met u samen te werken, zodat we uw bedrijfscultuur, waarden en specifieke vereisten volledig begrijpen. Dit stelt ons in staat om hooggekwalificeerde kandidaten te selecteren die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij de unieke identiteit van uw organisatie.

Met Next Recruitment aan uw zijde kunt u rekenen op een doelgerichte en efficiënte wervingservaring. Wij nemen de tijd om uw verwachtingen te overtreffen en streven ernaar om langdurige, succesvolle professionele relaties op te bouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Next Recruitment uw zoektocht naar getalenteerde professionals in de regio Utrecht kan transformeren. Samen bouwen we aan een krachtig team dat uw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen.

Bart van der Ven

Recruitment Consultant
Next recruitment beeldmerk
/_images/39/Bart-.png
Next recruitment beeldmerk

Utrecht vacatures

  €3000 - €3800 per maand Utrecht 24-32 uur

  Content Marketeer

  Als Content Marketeer heb je een leuke uitdaging bij deze technische groothandel. Ze zijn gespecialiseerd in audio en videokabels voor mediabedrijven, maar ook in de jachtbouw, industrie en elektrotechniek.
  Bekijk vacature
  €3000 - €4200 per maand Utrecht 32-36 uur

  Sales Manager

  Als Sales Manager is het jouw taak om een aantal nieuw product de markt op te brengen. Het zijn ICT oplossingen wat vraag en aanbod in vrijwilligerswerk samenbrengt.
  Bekijk vacature
  €2600 - €3600 per maand Utrecht 32-36 uur

  Medewerker Binnendienst

  Als Medewerker Binnendienst bij Schuldhulpmaatje ben je van vele markten thuis. Je onderhoudt relaties, bent scherp op signalen, analyseert data, verwerkt administratieve zaken en werkt samen met de buitendienst.
  Bekijk vacature