Tiel

Zoekt u naar professionele personeelsbemiddeling in de regio Tiel? Next Recruitment is uw partner voor het vinden van gekwalificeerd personeel in het midden en hogere management. Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijven in de maakindustrie, logistiek en transport, productie, plus de commerciële en administratieve functies binnen deze branches.

Bekijk vacatures

Next Recruitment onderscheidt zich door het leveren van hoogwaardige wervingsoplossingen die perfect aansluiten op de eisen van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar ervaren leidinggevenden, gespecialiseerde technici, of bekwame administratieve professionals, wij beschikken over een uitgebreid netwerk van talenten die klaar staan om uw team te versterken.

Onze focus ligt op het matchen van de juiste kandidaten met de juiste posities, waarbij we streven naar arbeidsrelaties die zowel werkgevers als werknemers ten goede komen. Door onze kennis van de regionale arbeidsmarkt in Tiel kunnen we snel en effectief reageren op uw personeelsbehoeften.

Met Next Recruitment kunt u vertrouwen op een professionele partner die uw zoektocht naar gekwalificeerd personeel vereenvoudigt en optimaliseert. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw wervingsproces kunnen verbeteren en uw team kunnen versterken. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Martijn Peek

Mede-eigenaar
Next recruitment beeldmerk
/_images/41/Martijn-2.png
Next recruitment beeldmerk

Tiel vacatures

    €4000 - €5000 per maand Tiel 40 uur

    Accountmanager Buitendienst

    Als accountmanager buitendienst stationaire gasdetectie verkoop je systemen die alarmeren bij detectie van giftige, onzichtbare en geurloze gassen of brandbare gassen die een gevaar vormen. Je verkoopt hierbij idealiter het product, de installatie én het onderhoudscontract.
    Bekijk vacature