Nieuwegein

Bent u op zoek naar een nieuwe baan óf juist personeel in de regio Nieuwegein? Bij Next Recruitment bieden wij gespecialiseerde diensten voor het midden- en hogere kader in verschillende sectoren. Onze focus ligt op de maakindustrie, logistiek en transport, productie, evenals commerciële en administratieve functies binnen deze branches.

Bekijk vacatures

Als specialistisch recruitmentbureau begrijpen wij de specifieke behoeften van bedrijven én kandidaten in Nieuwegein en streven wij ernaar om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer. Of u nu op zoek bent naar een (functie als) productiemanager, een ervaren logistiek coördinator of een gedreven sales professional, wij beschikken over de expertise en het netwerk om u te helpen.

Ons team gaat verder dan alleen het matchen van CV's. Wij gaan voor langdurige relaties tussen werkgevers en werknemers, waarbij we rekening houden met de langetermijndoelen van beide partijen. Dankzij ons inzicht in de lokale arbeidsmarkt van Nieuwegein zijn wij in staat om talent te vinden dat niet alleen de juiste vaardigheden bezit, maar ook past bij de bedrijfscultuur en waarden van uw organisatie.

Of u nu een groeiend bedrijf bent dat extra ondersteuning nodig heeft of een ervaren professional bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, Next Recruitment staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste talenten in de regio Nieuwegein. Samen gaan we voor een succesvolle toekomst.

Harm de Wild

Mede-eigenaar
Next recruitment beeldmerk
/_images/40/Harm.png
Next recruitment beeldmerk

Nieuwegein vacatures

  €3300 - €3900 per maand Nieuwegein 40 uur

  Hoofd Verkoop Binnendienst

  Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor +-20 collega’s op de binnendienst. Je stuurt aan, helpt, blust brandjes, begeleidt, informeert, stuurt op targets, geeft feedback en nog veel meer.
  Bekijk vacature
  €2700 - €3700 per maand Nieuwegein 40 uur

  Teamleider Magazijn

  Als Teamleider Magazijn zweef je boven de logistieke teams. Je stuurt de teamcoördinatoren aan en weet deze te motiveren en te coachen.
  Bekijk vacature