Houten

Op zoek naar een nieuwe baan óf nieuw personeel in de regio Houten? Bij Next Recruitment bieden wij gespecialiseerde diensten voor het midden- en hogere kader. Onze focus ligt op de maakindustrie, logistiek en transport, productie, evenals commerciële en administratieve functies binnen deze branches.

Bekijk vacatures

Als recruitmentbureau begrijpen wij de unieke behoeften van bedrijven in Houten en streven wij ernaar om de perfecte match te maken tussen werkgever en werknemer. Of u nu op zoek bent naar een (functie als) productiemanager, logistiek coördinator of sales professional, wij beschikken over de expertise en het netwerk om u te helpen.

Ons team gaat verder dan alleen het matchen van CV's. Wij gaan voor langdurige relaties tussen werkgevers en werknemers, waarbij we rekening houden met de langetermijndoelen van beide partijen. Dankzij ons inzicht in de lokale arbeidsmarkt van Houten zijn wij in staat om talent te vinden dat niet alleen de juiste vaardigheden bezit, maar ook past bij de bedrijfscultuur en waarden van uw organisatie.

Of u nu een groeiend bedrijf bent dat extra ondersteuning nodig heeft of een ervaren professional die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, Next Recruitment staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste talenten in de regio Houten. Samen streven we naar een succesvolle toekomst.

Harm de Wild

Mede-eigenaar
Next recruitment beeldmerk
/_images/40/Harm.png
Next recruitment beeldmerk

Houten vacatures

  €3000 - €4000 per maand Houten 40 uur

  Accountmanager Inside Sales

  Als Accountmanager Inside Sales ben je de hele dag bezig om de targets te verwezenlijken. Samen met het team verkoop je zonnepanelen B2B.
  Bekijk vacature
  €3000 - €4000 per maand Houten 40 uur

  Marketing Coördinator

  Als Marketing Coördinator bij CCL Solar maak je deel uit van het internationale Marketing- en E-Commerce-team. Je rapporteert direct aan het hoofd van marketing die vanuit de UK werkt én je ondersteunt de planning en uitvoering van de marketingstrategie via diverse kanalen.
  Bekijk vacature