Groenekan

Zoek je professionele personeelsbemiddeling in Groenekan en omgeving? Ontdek Next Recruitment, dé specialist in het vinden van talent voor het midden- en hoger management. Onze focus ligt op verschillende sectoren, waaronder de bloeiende maakindustrie, logistiek en transport, productie, en diverse commerciële en administratieve functies binnen deze branche.

Bekijk vacatures

Next Recruitment begrijpt de unieke behoeften van bedrijven in Groenekan en streeft ernaar om de perfecte match te creëren tussen werkgever en werknemer. Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt, kunnen wij snel en effectief hoogwaardige kandidaten vinden die passen bij de specifieke vereisten van jouw organisatie.

Of je nu op zoek bent naar een ervaren productiemanager, een logistiek coördinator of een bekwame administratief medewerker, Next Recruitment staat klaar om jouw wervingsbehoeften te vervullen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en gaan graag in gesprek om een grondig inzicht te krijgen in jouw bedrijfscultuur, waarden en doelen.

Met Next Recruitment aan jouw zijde, kun je vertrouwen op een betrouwbare partner die zich inzet voor het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van het juiste talent in Groenekan en daarbuiten.

Gerwin Olde Rechterschot

Recruitment Consultant
Next recruitment beeldmerk
/_images/38/Gerwin.png
Next recruitment beeldmerk

Groenekan vacatures

    €2600 - €3250 per maand Groenekan 40 uur

    Logistiek Administratief Medewerker

    Als Logistiek Administratief Medewerker heb je een allround functie bij een kleine locatie van een groot Australisch bedrijf. De corebusiness is geur.
    Bekijk vacature