Ede

Welkom bij Next Recruitment - dé specialist in personeelsbemiddeling voor de regio Ede en omstreken! Met een scherp oog voor talent en expertise in het midden- en hogere kader, zijn wij uw partner in het vinden van de perfecte match in diverse sectoren. Van de bloeiende maakindustrie tot de dynamische logistiek en transport, en van productieomgevingen tot aan commerciële en administratieve rollen, Next Recruitment staat garant voor professionele bemiddeling op maat.

Bekijk vacatures

In de bruisende regio Ede, waar innovatie en bedrijvigheid hand in hand gaan, begrijpen wij als geen ander de unieke behoeften van zowel werkgevers als kandidaten. Met onze diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, elke keer weer.

Of u nu op zoek bent naar een ervaren productiemanager, een toegewijde logistiek coördinator of een bekwame commercieel medewerker, Next Recruitment staat klaar om u te ondersteunen bij het vervullen van uw personeelsbehoeften. Onze grondige screeningsprocessen en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat we alleen de meest geschikte kandidaten presenteren die perfect passen bij uw bedrijfscultuur en vereisten.

Bij Next Recruitment geloven we in het creëren van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, transparantie en resultaten. We streven ernaar om niet alleen vacatures te vervullen, maar om waardevolle partnerschappen op te bouwen die de groei en succes van uw organisatie bevorderen.

Kies voor Next Recruitment als uw betrouwbare partner in personeelsbemiddeling in Ede en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte match voor uw team!

Bart van der Ven

Recruitment Consultant
Next recruitment beeldmerk
/_images/39/Bart-.png
Next recruitment beeldmerk

Ede vacatures

  €3100 - €4500 per maand Ede 40 uur

  Materiaal Planner

  Als Materiaal Planner heb je een veelzijdige en diverse functie. Samen met je collega in dezelfde rol ben je verantwoordelijk voor het handhaven van orde en structuur en werk je veel met SAP.
  Bekijk vacature
  €3800 - €5900 per maand Ede 40 uur

  Manager Orderverwerking

  Als Manager Orderverwerking ben je verantwoordelijk voor een nieuwe afdeling die gaat over contract- en ordermanagement. Binnen deze afdeling worden alle orders en service-aanvragen vanuit de klant verwerkt en gecoördineerd onder de rest van de afdelingen.
  Bekijk vacature
  €3500 - €4165 per maand Ede 40 uur

  Meewerkend voorman assemblage

  Als meewerkend voorman assemblage ben je een belangrijke schakel in het organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden op de assemblage afdeling. Je fungeert namelijk als de schakel tussen de teamleider en de medewerkers.
  Bekijk vacature
  €3600 - €5900 per maand Ede 40 uur

  Project Controller

  Als Project Controller functioneer jij als het financieel geweten van specifieke projecten, bij een bedrijf met een bijzonder product: Pantserwagens! Je rapporteert en analyseert stuurinformatie en adviseert betrokkenen wanneer dat nodig is op financieel gebied.
  Bekijk vacature
  €2850 - €3440 per maand Ede 40 uur

  Logistiek Medewerker

  Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden binnen het magazijn. Alles staat op de juiste plek, je houdt het schoon en je weet je weg rond een reachtruck.
  Bekijk vacature