Ede

Welkom bij Next Recruitment - dé specialist in personeelsbemiddeling voor de regio Ede en omstreken! Met een scherp oog voor talent en expertise in het midden- en hogere kader, zijn wij uw partner in het vinden van de perfecte match in diverse sectoren. Van de bloeiende maakindustrie tot de dynamische logistiek en transport, en van productieomgevingen tot aan commerciële en administratieve rollen, Next Recruitment staat garant voor professionele bemiddeling op maat.

Bekijk vacatures

In de bruisende regio Ede, waar innovatie en bedrijvigheid hand in hand gaan, begrijpen wij als geen ander de unieke behoeften van zowel werkgevers als kandidaten. Met onze diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, elke keer weer.

Of u nu op zoek bent naar een ervaren productiemanager, een toegewijde logistiek coördinator of een bekwame commercieel medewerker, Next Recruitment staat klaar om u te ondersteunen bij het vervullen van uw personeelsbehoeften. Onze grondige screeningsprocessen en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat we alleen de meest geschikte kandidaten presenteren die perfect passen bij uw bedrijfscultuur en vereisten.

Bij Next Recruitment geloven we in het creëren van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, transparantie en resultaten. We streven ernaar om niet alleen vacatures te vervullen, maar om waardevolle partnerschappen op te bouwen die de groei en succes van uw organisatie bevorderen.

Kies voor Next Recruitment als uw betrouwbare partner in personeelsbemiddeling in Ede en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte match voor uw team!

Bart van der Ven

Recruitment Consultant
Next recruitment beeldmerk
/_images/39/Bart-.png
Next recruitment beeldmerk

Ede vacatures

  €3400 - €4225 per maand Ede 40 uur

  Productieplanner

  De werkorderstroom begeleiden van 16 productielijnen. Als productieplanner heb je een serieuze verantwoordelijkheid en saai is het nooit.
  Bekijk vacature
  €2800 - €3500 per maand Ede 36-40 uur

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het aanspreekpunt voor bestaande én potentiële klanten in Nederland en Duitsland. De voertaal is vaak Engels, maar er wordt ook veel Duits gesproken.
  Bekijk vacature
  €3500 - €5100 per maand Ede 40 uur

  Operations Coördinator

  Als Operations Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van service en productietaken binnen vastgestelde budgetten, doorlooptijden en kwaliteitsnormen. Je werkt nauw samen met projectmanagers en de afdelingsmanager om de operationele processen te stroomlijnen.
  Bekijk vacature
  €3500 - €5700 per maand Ede 40 uur

  Facilitair Manager

  Als Facilitair Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen, goedkeuren, uitvoeren en rapporteren van alle facilitaire projectactiviteiten binnen de Nederlandse afdeling van ons bedrijf. Je speelt een essentiële rol in het facilitaire team (3 FTE).
  Bekijk vacature
  €3100 - €4500 per maand Ede 40 uur

  Materiaal Planner

  Als Materiaal planner ben jij de organisatorische kracht achter diverse projecten. Je vervult een essentiële rol binnen ons team.
  Bekijk vacature