Amersfoort

Op zoek naar Personeelsbemiddeling in Amersfoort? Ontdek Next Recruitment! Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel in de regio Amersfoort? Bij Next Recruitment zijn we gespecialiseerd in het vinden van talent in het midden- en hoger kader voor diverse sectoren. Onze focus ligt op de maakindustrie, logistiek en transport, productie, evenals commerciële en administratieve functies binnen deze branches.

Bekijk vacatures

In Amersfoort en omgeving staan wij bekend om onze doeltreffende personeelsbemiddeling. Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar competente professionals of een professional die een nieuwe uitdaging zoekt, Next Recruitment staat voor je klaar.

Met onze diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt in Amersfoort en ons uitgebreide netwerk, kunnen we snel en efficiënt de perfecte match vinden voor zowel werkgevers als kandidaten. Wij begrijpen de unieke behoeften van de regionale bedrijven en streven ernaar om hen te voorzien van hoogwaardige kandidaten die passen bij hun bedrijfscultuur en doelstellingen.

Of het nu gaat om het invullen van managementposities, specialistische functies of ondersteunend personeel, Next Recruitment staat garant voor professionele en betrouwbare dienstverlening. Wij nemen het zoekproces uit handen en zorgen voor een soepele en efficiënte werving en selectie.

Kies voor Next Recruitment voor jouw personeelsbehoeften in de regio Amersfoort. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste mensen voor jouw team!

Bart van der Ven

Recruitment Consultant
Next recruitment beeldmerk
/_images/39/Bart-.png
Next recruitment beeldmerk

Amersfoort vacatures

    €0 - €0 per maand Amersfoort 40 uur

    Teamleider Technische Dienst

    Als Teamleider Technische Dienst ga je aan de slag bij een modern bedrijf in de metaalrecycling, in Amersfoort. Jij bent in deze rol met je team van 4 medewerkers verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van een fors en modern machinepark.
    Bekijk vacature