Administratief

Administratie, het bestaat in vele soorten en maten. Next Recruitment kan je helpen aan je volgende stap. Maar welke kant wil jij op? Ben je sterk in de algemene administratie? Of juist gespecialiseerd in logistiek? Wellicht dat de administratieve werkzaamheden binnen HR wel jouw kracht zijn. Wij helpen je om een richting te kiezen waar je voldoening uit haalt.

Bekijk vacatures

Binnen de meeste ondernemingen zijn er verschillende administratieve functies die essentieel zijn voor het soepel functioneren van de organisatie. Hieronder volgt een uitleg van enkele van deze functies:

Administratief medewerker:

Administratieve medewerkers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemene kantooractiviteiten, zoals het beantwoorden van telefoongesprekken, het verwerken van inkomende en uitgaande post, het bijhouden van dossiers en het organiseren van documenten.

Secretaresse/Secretaris:

Secretaresses ondersteunen managers, directeuren of teams door afspraken te plannen, vergaderingen te organiseren, e-mails te beheren, notulen te maken en algemene administratieve taken uit te voeren. Ze zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor externe contacten.

Boekhouder/Financieel medewerker:

Boekhouders zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van financiële transacties van het bedrijf, zoals inkomsten, uitgaven, salarissen en belastingen. Ze kunnen ook financiële rapporten opstellen, budgetten beheren en zorgen voor naleving van financiële wet- en regelgeving.

Human Resources (HR) medewerker:

HR-medewerkers zijn betrokken bij alle aspecten van het personeelsbeheer, zoals werving en selectie, personeelsadministratie, salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, opleiding en ontwikkeling, en het oplossen van personeelsconflicten

Administratief Manager:

Administratieve managers zijn verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van alle administratieve activiteiten binnen een organisatie. Ze houden toezicht op administratieve medewerkers, ontwikkelen en implementeren beleid en procedures, en zorgen ervoor dat de administratieve processen efficiënt verlopen

Projectcoördinator:

Projectcoördinatoren zijn belast met het plannen, organiseren en coördineren van projecten binnen een organisatie. Ze zorgen ervoor dat projectdoelstellingen worden behaald binnen de gestelde deadlines en budgetten, en communiceren regelmatig met belanghebbenden om de voortgang van het project te bewaken.

Deze administratieve functies vormen een belangrijk onderdeel van een bedrijf en dragen bij aan het efficiënt en effectief functioneren ervan. Hun taken variëren afhankelijk van de behoeften en structuur van het bedrijf, maar ze werken allemaal samen om de administratieve processen te ondersteunen en te verbeteren. Scroll naar onder om bijpassende vacatures te zien voor jouw volgende stap.

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem gerust contact op met onze recruiter

Martijn Peek

Mede-eigenaar
Next recruitment beeldmerk
/_images/41/Martijn-2.png
Next recruitment beeldmerk

Administratief vacatures

    €3200 - €3700 per maand Veenendaal 32-40 uur

    Financieel administratief medewerker

    Als financieel administratief medewerker bij dit bedrijf zal jij je vanaf het begin welkom voelen. De sfeer is er goed, het inwerktraject zeer gedegen en de werkzaamheden divers.
    Bekijk vacature